142 Antieke Spiegel Restaureren Gratis

142 Antieke Spiegel Restaureren Gratis. Wilt u graag een antieke spiegel laten herstellen en behouden voor de toekomst? Mocht u tijdens een restauratie project een gebroken antieke spiegel willen vervangen, waarbij de historie van de lijst én spiegel behouden blijft in het cultuurhistorische interieur, dan bent u bij schitterend aan het juiste adres. Metalino staalwol voor perfecte oppervlakken. Ieder object krijgt in ons … Van geenen restauratie is een ervaren atelier dat al vele mooi restauraties aan objecten heeft mogen uitvoeren.

Aclk Sa L Ai Dchcsewib3tbaoqz0ahxn6hckhvbycx4yababggjlzg Sig Aod64 2mrelzs9isasjwchvkp5mowvaejq Adurl Ctype 5

Hier Aclk Sa L Ai Dchcsewib3tbaoqz0ahxn6hckhvbycx4yababggjlzg Sig Aod64 2mrelzs9isasjwchvkp5mowvaejq Adurl Ctype 5

Wilt u graag een antieke spiegel laten herstellen en behouden voor de toekomst? 't achterhuis heeft een wisselende collectie van zo'n 100 antieke spiegels op voorraad. Wij zijn gespecialiseerd in antieke spiegels.

Ook hebben we expertise in verscheidene stijlen, zoals bijvoorbeeld lodewijk xvi, empire en art deco.

Wij zijn zes dagen per week open en helpen u graag om van uw meubels iets bijzonders te maken. Een unieke aanwinst voor … Van geenen restauratie is een ervaren atelier dat al vele mooi restauraties aan objecten heeft mogen uitvoeren. Wilt u graag een antieke spiegel laten herstellen en behouden voor de toekomst? Van geenen restauratie heeft ervaring met … Wilt u graag een antieke spiegel laten herstellen en behouden voor de toekomst? De rand van de spiegel vertoont een klein beetje 'wear and tear', maar dit is niet storend en eigenlijk zonde om weg te restaureren. Ook hebben we expertise in verscheidene stijlen, zoals bijvoorbeeld lodewijk xvi, empire en art deco.

Aclk Sa L Ai Dchcsewib3tbaoqz0ahxn6hckhvbycx4yababggjlzg Sig Aod64 2mrelzs9isasjwchvkp5mowvaejq Adurl Ctype 5

De collectie bestaat uit meer dan 150 spiegels uit de 18e en 19e eeuw. Wellicht wel goed om te weten! Wij zijn zes dagen per week open en helpen u graag om van uw meubels iets bijzonders te maken... Wilt u graag een antieke spiegel laten herstellen en behouden voor de toekomst?

Popular posts from this blog

77+ 3Ds Max Landscape

Ideeën Cube Peloton Pro 2012